PLZENSKO Gurmánský tip: Svatomartinské hodování v Hospodě Na Spilce 11. listopad už dávno není jen svátkem Martinů, ale všech milovníků dobrého jídla a pití. V legendární Hospodě Na Spilce v Plzeňském Prazdroji se bude slavit mnohem déle než jeden den.
PLZENSKO Novinka v Hospodě Na Spilce: prvotřídní chleby a rohlíky z piva V Hospodě Na Spilce na nádvoří Plzeňského Prazdroje se z piva nejen vaří, ale také peče! V legendárním podniku si totiž vyrábějí vlastní chleby a pečivo, které jsou dostupné coby součást zdejšího menu a nyní také k domácímu použití.
PLZENSKO Gastronomický tip: Zvěřinové hody Na Spilce Kanec se šípkovou, nebo se zelím? Známé dilema, které řeší myslivci v legendárním filmu Jiřího Menzela Slavnosti sněženek, inspirovalo šéfkuchaře Hospody Na Spilce v Plzeňském Prazdroji Lukáše Holého a jeho tým.
PLZENSKO Tip pro gurmány: týden ve znamení ovocných knedlíků přímo v pivovaru Speciální letní menu v legendární Hospodě Na Spilce v Plzeňském Prazdroji od 18. do 23. července ovládnou ovocné knedlíky.
PLZENSKO Gurmánský tip: chřest a jahody v jarním menu v Hospodě Na Spilce Pravé gurmánské jaro začíná s příchodem chřestové sezóny. Čerstvé bílé nebo zelené výhonky v kuchyni zvěstují začátek radostného období, kdy si lze tuhle neodolatelnou delikatesu vychutnávat dosyta a na mnoho způsobů.
PLZENSKO V Plzni voní o Velikonocích jehněčí Restaurace nabízejí speciální menu. Na něm nechybějí ani sladké mazance.
PLZENSKO Velikonoční tip: menu Na Spilce a brunch v Prazdroji Velikonoční nádivka se slaninou a kopřivami, nadívané jarní kuře, beránek v čokoládě, plněné vajíčko… Velikonoce provázejí tradiční pokrmy, jejichž příprava vyžaduje dostatek času a zkušeností.
PLZENSKO Nový kulinářský zážitek: první Pivovarský brunch Na Spilce Pozdní snídaně zvolna přechází v oběd, stoly se prohýbají pod sladkými, slanými, teplými i studenými delikatesami, hovor v inspirativním prostředí příjemně plyne.
PLZENSKO Masopustní tip: sobotní tradiční zabijačka Na Spilce Masopust je tradiční dobou hodování a veselí. Nechte se inspirovat zvyky našich předků a v sobotu 28. ledna si naplno vychutnejte zabijačku v Plzeňském Prazdroji! Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, prdelačka.